Schoonmaak

Why Choose Us

Opleverings schoonmaak

Wanneer u van plan bent om te verhuizen uit uw huurhuis of huur appartement, komt er een moment dat u alles grondig zult moeten schoonmaken voordat u de woonruimte op gaat leveren aan de huurbaas. Deze schoonmaak voor uw verhuizing zal vaak zelfs als verplicht staan in uw huurcontract.

Wij van Wilmiro helpen u graag om uw huurhuis of huurappartement weer als nieuw op te leveren bij uw huurbaas.

Ook wanneer u gaat verhuizen uit uw koophuis kunnen wij een grondige opleveringsschoonmaak verzorgen. Op deze manier laat u alles netjes achter voor de volgende bewoners van het huis én bent u er zeker van dat u zelf alles meeneemt.

Veel mensen vinden het ook prettig als er nog een extra schoonmaak plaatsvindt voor zij in hun nieuwe huis trekken. Wanneer u weet hoe en wanneer alles grondig is schoongemaakt, stapt u toch vaak met een frisser en schoner gevoel uw nieuwe huis in.

Wij van Wilmiro helpen u daarom graag om uw huis als nieuw op te leveren óf om uw start in uw nieuwe huis dat extra gevoel van frisheid te geven!

Oplevering3

Why Choose Us

Schoonmaak (nieuw)bouw oplevering

Zoekt u een bedrijf voor de schoonmaak van uw bouwoplevering? Dan is Wilmiro de betrouwbare schoonmaakpartner voor uw project of klus!

Wij begrijpen dat na een verbouwing, renovatie of (nieuw)bouwoplevering van woningen en bedrijfspanden de ruimtes nog niet gebruiksklaar zijn. Tevens is er kennis nodig over de uit te voeren schoonmaak werkzaamheden en de materialen die daarbij gebruikt dienen te worden.

Onze professionele schoonmakers hebben veel ervaring met bouwopleveringen en gaan grondig te werk. Zij zullen ervoor zorgen dat uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand na onze schoonmaak direct in gebruik genomen kan worden. Zo kunnen de toekomstige bewoners / gebruikers met een schoon en nieuw gevoel hun perceel betreden.

Wilmiro zal u volledig ontzorgen op het gebied van (nieuw)bouw schoonmaak!

Oplevering2

Why Choose Us

Reguliere schoonmaak (zakelijk)

Schoonmaak is een belangrijk onderdeel van het dagelijks (bedrijfs)leven. U wilt uw gasten graag verwelkomen in een ruimte die stralend schoon is, zeker als hier wordt gewerkt, vergaderd, gegeten of simpelweg wordt geleefd.

Het reinigen / schoonmaken van bedrijfspanden aan de binnen- en buitenkant vallen bij Wilmiro onder onze reguliere werkzaamheden. Creëer een hygiënische en werkbare omgeving voor uzelf en anderen door ons uw ruimte professioneel te laten schoonmaken. 

Wilmiro kan u volledig ontzorgen op het gebied van bedrijfsschoonmaak en helpt u hygiëne problemen te voorkomen!

reguliere schoonmaak